digital.bgИгрите, които могат да се играят в браузъра, навярно ги свързвате

...
digital.bgИгрите, които могат да се играят в браузъра, навярно ги свързвате
Коментари Харесай

Най-добрите безплатни игри, които може да играете в интернет

digital.bg

Игрите, които могат да се играят в браузъра, вероятно ги свързвате с детството си или с ранните дни на интернет, само че действителността е, че към момента има безчет невероятни такива игри.

От Pocket-Lint изброяват някои от най-забавните, неповторими и завладяващи варианти, с цел да ви оказват помощ да намерите идеалния метод да си прекарате ужасно известно време.

А за какво не и да откриете идната си фикс идея.
Fallen London


 

Играта Fallen London неотдавна отпразнува своята десета годишнина. Това е текстово основано мистериозно премеждие, което е изцяло неповторимо за всеки състезател.
Spelunky


 

Spelunky ви прдлага опция да навлезете дълбоко в пещерите и да търсите съкровища. Играта има и HD версия.
10 Bullets


 

Вие контролирате кула, от която може да изстреляте 10 патрона, може да извършите това, когато пожелаете. Всеки патрон, който изстреляте, може да провокира верижни реакции, когато удари летящ транспортен съд, тъй че пробвайте се да създадете допустимо по-голям безпорядък с боеприпасите си.
Threes!


Вероятно сте играли 2048. Тази проста математическа игра беше шлагер преди няколко години. Threes! има идентична идея, само че е с надалеч по-превъзходен дизайн.
Runescape


 

Друга същинска класика в света на онлайн игрите е Runescape. Удивително е какъв брой дълго тя устоя и това, че  разработчикът ѝ Jagex непрестанно я усъвършенства през годините, правейки я все по-привлекателна за играчите.
A Dark Room


 

Внимавайте за детайлите на историята си, даже и в случай че ви се коства че дейностите се развиват постепенно. Играете на непозната земя, изграждайки дребна общественост във времето, само че постоянно под опасност от животни и стихии.
Wonderputt


 

Няма нищо по-добро от една бърза игра на голф, само че Wonderputt преоткрива играта посредством забавни преходи и забавен дизайн. Ще преминете през дълга поредност от дупки в свят, който припомня на Monument Valley и рисунките на MC Escher.
Line Rider


 

Това е класическо малко развлечение в интернет, което ви разрешава да очертаете път, който да следва дребната ви шейна.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии. Те също търсят сензации и драматизъм, тъй като това им носи посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материала търси сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР